HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozatok az m2-n

2012.03.20. 09:39 MinDigTV


Március 19-től 5 új sorozattal várja nézőit az m2 hétköznap délutánonként.

MacGyver
Legyen szó akár műszaki probléma megoldásáról vagy túszok kiszabadításáról a Phoenix Alapítvány megbízható ügynöke bármikor bevethető. Nincs az a szorult helyzet, amit egy svájci bicskával, egy kis ragasztóval és páratlan leleményével meg ne tudna oldani.

hétfő-péntek 15.30
22 részes amerikai tévéfilmsorozat



Felfedező úton a Robinson család
A Robinson család jólétben, békében él Bostonban. A család feje, a kalandvágyó és álmodozó papa 16 éve robotol apósa cégénél, ahol főkönyvek között tölti az életét. Fellázad unalmasnak tartott élete ellen, és ráveszi feleségét egy távoli utazásra. Kinevezik a Kínában nyitandó új kirendeltség vezetőjévé, és családjával együtt hajóra száll, hogy keresztülszelje az óceánt. Apósa nyugodt, tapasztalt kapitányt választ szeretteinek az útra, de vannak dolgok, amikre nem lehet előre számítani. A matrózok közé két gonosztevő szegődik, a hajót kalózok üldözik, és egy hatalmas vihar menekülni kényszeríti az utasokat. Ám Robinsonék a kabinjukba rekednek...

hétfő-péntek 16.30
30 részes új-zélandi családi filmsorozat

A Nyereg Klub
Kalandos, kedves történetek három kislányról és a lovakról.
Lisa nagy felhajtás és izgalom közepette érkezik a Fenyves-völgy lovardába, amikor édesanyja majdnem elüti jövendő társát, Stevie-t. Lisa félelmei nem alaptalanok, mert a lányok nem túl barátságosak vele. Veronica, az elkényeztetett gazdag kislány csak parancsolgatni szeret, míg Stevie és Carole, a két jó barátnő senkit nem engednek be kis csapatukba. A kilátástalan helyzet azonban hamar jóra fordul, amikor Lisa megmenti Stevie-t egy balesettől…

hétfő-péntek 17:00
78 részes ausztrál-kanadai gyermekfilm-sorozat

Lizzie McGuire
Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bombanő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordóval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át.

hétfő-péntek 17:30
65 részes amerikai gyermekfilm-sorozat

Anya, az állatorvos
Amikor Susanne Mertens ajánlatot kap, hogy legyen az állatkert orvosa, régi álma teljesül. Kisfia, Jonas lelkesen fogadja a hírt, férje, Klaus azonban nem helyesli, hogy felesége újra dolgozni kezdjen. A családban csak fokozza a feszültségeket, hogy kiderül, a városházi vezetés nyugdíjba küldi Susanne édesapját az állatkert igazgatói posztjáról.

hétfő-péntek 18:00
13 részes német családi filmsorozat


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film m2 csatorna mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr504327693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása