HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A mentalista 42 évesen úgy érzi, eljárt felette az idő

2012.03.13. 11:28 MinDigTV


A mentalista sármos sztárja, Simon Baker brutálisan őszinte magához saját külsejét illetően. Talán túlzottan is, de a feltünedező ráncok ellenére sem bánja az idő múlását.

„Nem zavar a változás, mert tudom, hogy az idő ketyeg. Majdnem 20 éve vagyok színész és látom, ahogyan öregszem a képernyőn” – mondta a 42 éves híresség. – „Végül tudom, mivé fogok válni, az apámat látom magamban.”

mentalista
Amikor Bruno Heller, A mentalista alkotója főszereplőt keresett a sorozathoz, őt is, mint sokakat, már elsőre megfogta a színész külseje. Ám szerinte Simonnak nem csak a megjelenése volt meghatározó a kiválasztás alatt.


„A főszereplő, Jane tudja, hogyan juthat be az emberek fizikai terébe, és a fejekbe. Ahhoz, hogy ezt elérje valaki, olyannak kell lenni, akit az emberek szeretnek közel tudni magukhoz, mindegy hogy tudatosan, vagy tudat alatt” – mondta Heller. – „Ezért egy nagyon vonzó személyiségre volt szükségem a szerephez.”

Az alkotó szerint Simon rendelkezik egy bizonyos mentális vonzalommal. Szerinte a színész mindig éber és mindig olyan, mintha örökké be lenne kapcsolva. „Ha látod dolgozni a színpadon, tudhatod, hogy ő sosem lép át egy határon. Nagyon kevés színész képes egy ilyen nehéz munkát elvégezni, mint ami egy ilyen sorozathoz kell.”

Nézd A mentalistát minden kedden 21 óra 20 perckor az RTL Klubon!


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film rtl klub csatorna mentalista

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr184313852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása