HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Aladdin és a villalakók csábították a nézőket

2012.03.01. 09:41 MinDigTV


Egyértelműen az RTL Klub műsorai uralták a múlt heti nézettségi toplistát. A teljes lakosság körében a ValóVilág döntője, míg a 18-49 éveseknél a múlt szombat este vetített Aladdin című Walt Disney alkotás bizonyult a legnépszerűbbnek.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy film legyen a legnépszerűbb program akár a teljes lakosság, akár a 18-49 évesek körében, a múlt héten azonban ez is megesett. Az RTL Klubon szombat este műsorra tűzött Walt Disney produkció, az Aladdin lett a legnézettebb program a kereskedelmi szempontból kiemelten fontos 18-49 évesek körében. Ráadásul igen magas, közel 36 százalékos részesedést ért el ebben a korcsoportban az éppen tévézők körében.


A döntő a csúcsra röpítette a ValóVilágot is, a valóságshow utolsó adása a teljes lakosság körében bizonyult a legnépszerűbbnek, múlt vasárnap közel 1,5 millióan követték a műsor eseményeit. Ez egyébként igen magas, 34 százalékos részesedést hozott a csatornának. A villalakók utolsó összecsapása a 18-49 évesek körében a második legnépszerűbb műsor volt, de itt is 30 százalék feletti részesedést ért el.

Kevésbé sikerült jól a múlt hét a TV2 tehetségkutatójának, a Megasztár csak az ötödik legnépszerűbb műsor volt a 18-49 évesek körében, igaz a péntek estét megnyerte ebben a kategóriában, de részesedése így is csak 27,5 százalékos volt. A teljes lakosság körében a Napló hozta a legjobb eredményt a TV2 számára, a vasárnap esti műsorra több mint 1,4 millióan voltak kíváncsiak és 27 százalék feletti részesedést ért el.

A hétvégi jó teljesítménynek köszönhetően nőtt az RTL Klub előnye a főműsoridőben (19-23 óra) a 18-49 évesek körében. A csatorna átlagosan 26 százalékos részesedést ért el ebben a műsorsávban az említett célcsoportban, míg riválisa a TV2 18,2 százalékos eredménnyel zárta a múlt hetet.

Továbbra is őrzi harmadik helyét a Cool TV ebben az összevetésben, 5,8 százalékos átlagos eredményt tudhatott magáénak a csatorna az elmúlt héten. Jön fel viszont a Viasat3, amely 5,3 százalékos átlagos eredményt ért el. Ráadásul a jövő héten indult a csatornán az Éden Hotel második szériája, amely valószínűleg megdobja majd a főműsoridős nézettségét.

Forrás: mmonline



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub tv2 csatorna mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr504259750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása