HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Visszatérő sorozatok és új saját gyártású műsorok az RTL Klubon

2012.02.24. 06:08 MinDigTV


Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub.

Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj epizódokkal jelentkező amerikai sikersorozatok várják a nézőket a piacvezető csatorna programkínálatában.

Az RTL Klub jövő héttől teljesen megújítja programstruktúráját. A Barátok közt, a Híradó és a Fókusz kivételével teljesen új műsorokat láthatnak majd a piacvezető csatorna nézői.


Február 27-től minden hétköznap 19.05-től indul Sebestyén Balázs vezetésével az 1 perc és nyersz!. Ezt követi majd a Fókusz és a Barátok közt.

Hétfőnként a 21.20-as sávban jön a Dr. Csont, a népszerű amerikai sorozat még soha nem látott epizódokkal folytatódik. Keddenként a Barátok közt után visszatér új részekkel A mentalista, amit a Grace Klinika legújabb évada követ. Február 29-én, szerdán, 21.20-tól indul a Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándor vezetésével. A vetélkedő után, 22.20-tól a Házon kívül, majd a XXI. Század látható az RTL Klubon. Péntekenként a Barátok közt után az egyik legnépszerűbb amerikai sorozat a CSI: Miami helyszínelők lesz, amit 22.15-től a Gyilkos Elmék új évada követ.

Márciustól a csütörtök és vasárnap este a filmekről szól majd az RTL Klubon. Március 1-jén, hétfőn 21.20-tól Whitney Houston emlékére a Több, mint testőr című filmet, március 3-án, szombaton 19.30-tól A Karib tenger kalózait, március 4-én, vasárnap 20 órától az Anne Hathaway és Kate Hudson főszereplésével készült Csajok háborúja című film lesz látható a piacvezető csatornán. Március első vasárnapján ismét szokott időben jelentkeznek a humor nagyágyúi, ugyanis visszatér a Heti Hetes.

Forrás: RTL Klub



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film rtl klub csatorna mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr14191033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása