HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Már az első adással tarolt a Megasztár

2012.02.14. 08:53 MinDigTV


Múlt pénteken debütált a Megasztár legújabb szériája a TV2-n. Már az első válogató adást is rengetegen kísérték figyelemmel; a csatorna zenei tehetségkutatója a múlt hét legnépszerűbb műsora lett.

A Megasztár már első adásával is igen népszerűnek bizonyult a 18-49 éves tévénézők körében: pénteki válogató adásával 34,2%-os közönségarányt ért el, kétszer annyit, mint a konkurens csatornán vele szemben futó valóságshow. Ezzel az eredménnyel pedig az elmúlt hét legnézettebb műsora lett a TV2 zenei tehetségkutatója a kereskedelmileg kiemeltnek számító 18-49 évesek körében. A teljes lakosság körében szintén remekelt a Megasztár: 31,3%-os közönségarányával a harmadik legnépszerűbb műsor lett.



A TV2 ezzel a premierrel magasan nyerte a pénteket a célcsoportban, ráadásul nemcsak főműsoridőben, de teljes napon is.

A heti átlagot tekintve is jó eredményt ért el a TV2. Az elmúlt négy hét átlagaihoz képest mind teljes napon, mind pedig főműsoridőben növekedett a csatorna közönségaránya: előbbiben 4,9, míg utóbbiban 11,2 százalékponttal nőtt.

Forrás: tv2.hu



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 nézettség csatorna mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr24103678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása