HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: A kód neve: Merkúr

2012.02.10. 16:17 MinDigTV


m1: február 12., vasárnap, 21:30

Az autista Simon véletlenül megfejt egy féltve őrzött kódot, ezért a katonai hírszerzés el akarja hallgattatni a fiút és családját.

Az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala létrehozott egy kódot, a Merkúrt, amivel sok befolyásos ember személyazonosságát védik. Mindenki azt gondolta, hogy ez a kód megfejthetetlen, de egy nap kiderül, hogy a feltételezés hamis. 


Az alkotók közül ketten egy rejtvényújságban megfejtésként elrejtették a kódot egy titkos telefonszámként, mivel azt gondolták, hogy úgysem lehet megfejteni.

Nem számoltak azonban azzal, hogy egy kilenc éves autista kisfiú, Simon, különleges kombinációs képessége révén véletlenül rájön a féltve őrzött kódra. Mikor mindez kitudódik, a katonai hírszerzés feje, Kudrow ezredes, el akarja hallgattatni a fiút és családját. Art Jeffries kiábrándult FBI ügynököt bízzák meg azzal, hogy védelmezze Simont, ami nem könnyű feladat a kisfiú csökkent szocializációs képességei miatt, ráadásul Kudrow ezredes nem engedheti meg magának, hogy fontos pozícióját egy kisgyerek veszélyeztesse…

Az akciófilm Ryne Douglas Pearson: Egyszerű Simon c. regénye alapján készült, olyan színészekkel, mint Bruce Willis, Alec Baldwin és említésre méltó alakítást nyújt az autista kisfiút játszó Miko Hughes is.

m1: február 12., vasárnap, 21:30



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: m1 bruce willis baldwin mindig tv alec mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr44090528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása