HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MTV MOZI: A zöld sárkány gyermekei

2012.02.09. 11:43 MinDigTV


m1: február 11., szombat, 22:00

A Miklauzic Bence által írt és rendezett 2010-es játékfilm szereplői Rátóti Zoltán, Yu Debin és Bánfalvi Eszter.

Máté János 45 éves ingatlanügynök. Munkájáért nem rajong, éppen elvált, ráadásul pánikbeteg. Egy svéd ügyféltől új megbízást kap, egy raktárházon kell minél gyorsabban túladnia.


A raktárat azonban kínaiak bérlik, s a több ezer darabos dobozkészletet egy kínai férfi, Wu őrzi. Számára a raktár a munkahelye s egyben a lakása is.

A kényszerű együttlét alatt a két magányos ember között különös barátság szövődik. János újabb, és újabb ügyféllel jelenik meg, ám Wu azt a feladatot kapja főnökétől, hogy minden áron meg kell akadályoznia az épület eladását. Ha megteszi, adósság fejében elvett útlevelét visszakapja, s visszamehet Kínába ismét új életet kezdeni. Közben Máté ultimátumot kap a főnökétől, aki elégedetlen ügynöki tevékenységével: "öt nap alatt vagy eladja a raktárat, vagy ki van rúgva". Így a két barát szép lassan elkezdi egymás munkáját szabotálni. Hogy a helyzet tovább bonyolódjon, megjelenik egy pizzafutárlány, kibe először Wu, majd János is beleszeret. Máténak dönteni kell: vagy munkanélküli lesz, vagy a barátság megszakításával és Wu álmainak lerombolásával nem törődve, eladja a raktárat…

A Miklauzic Bence által írt és rendezett 2010-es játékfilm szereplői Rátóti Zoltán, Yu Debin és Bánfalvi Eszter.

m1: február 11., szombat, 22:00



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr334083496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása