HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Így újul meg a köztévé sorozata

2012.02.09. 11:56 MinDigTV


Február 13-tól új részekkel folytatódik a hackerek titkos életéről szóló magyar sorozat, a Hacktion. Az Infrastruktúra Védelmi Osztag életét még több akció pörgeti fel: a 14 részben kibontakozó történet mellett az alkotók több kisebb tudományos és a valós életből vett szállal teszik még izgalmasabbá a sorozatot.


Folytatódik Magyar Televízió legújabb, Hacktion című sorozata, amely a hackerek titkos háborújába és a titkos alakulat, az Infrastruktúra-védelmi Osztag (IVO) munkájába enged bepillantást.


Az első évad 16 epizódja után február 13-tól új részekkel és friss tartalmi koncepcióval folytatódik a sorozat, amelyet olyan tehetséges rendezők valósítottak meg, mint Orosz Dénes, Fonyó Gergely, Deák Kristóf és Nyitrai Márton.

Az új évadban több párhuzamos szál teszi izgalmasabbá a történetet, amelyek érdekes tudományos kísérleteken, illetve a valós életből vett sztorikon alapulnak.

„Több valós, olykor hihetetlennek tűnő szálat is belefontunk a sorozatba. Ilyen például egy koporsóból érkező, túlvilági hívás rejtélye egy, a tulajdonosával együtt eltemetett készülékről, ami új kihívások elé állítja hackereinket. Izgalmas tudományos híreket szintén bemutatunk, például egy igazi szenzáció, a PULI magyar holdjáró is szerepet kap a sorozatban, és a fejlesztő csapat egyik tagjáról mintázott új szereplő által pedig a nagyközönség is megismerheti az egyedülálló projekt részleteit” – árulta el Csillag Mano, a Hacktion sorozat kreatív producere.

A több kisebb történet mellett a karakterek magánélete is előtérbe kerül, és szenvedélyes kapcsolatok pörgetik fel a hackerek amúgy sem unalmas életét, amelyben sose lehet tudni, ki kiben bízhat.

Fyorrás: mmonline.hu



A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv hacktion

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr754083553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása