HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MinDig Veled!

2015.11.10. 16:47 MinDigTV


Reggel, amikor még suli előtt a gyermekkel sorba állsz uzsiért a sarki közértben, és éppen előtted fogyott ki a pénztárgépből a szalag; majd mikor odaérsz az autómosóhoz, mivel szólt a főnököd, hogy ilyen koszos autóval ne állj be a céges parkolóba, és ott derül ki, hogy nemcsak Neked szólt, hanem még 20 másik kollegádnak is; és Te éppen a gyerekkel, akit iskolai fogászatra vinnél, 16. vagy a sorban; és még mindig délelőtt, amikor nézed a rendelőben kiadott sorszámodat, és bűvölöd a piros kijelzőt, hogy gyorsabban tekeredik-e az előtted lévő 30 fogfájós ifjú száma; no akkor érdemes bekapcsolnod a nálad lévő szerkezetet, és elindítani a MinDig TV Applikációt.

Mondod jó-jó, ez eddig is így volt, hiszen én bárhol és bármikor tévézhetek kötöttségek nélkül, mit irkálsz nekem itt ezen a ködös novemberi zord reggelen – hát igen, mondom én –  de most érdemes elkezdened szabadjára engedned a fantáziád, és előásni a mélyről a rejtett kreativitást. Hogy miről is van szó így a hippokratizáló mondatok kígyótánca után, végre elmondhatom, hogyan is érdemes lefotózni a családtagjaidat, barátaidat, és  egy pályázaton részt venni a fotókkal, amelyeken érdekes helyszíneken, különleges szituációkban, a MinDig TV Applikációval tévézve mutatod be őket.

mindig_veled.jpg

Egy szép csokorba gyűjtöttem, hogy milyen fotós ötleteket tudok adni az első képek elkészítéséhez. Helyszín a játszótér, gyermek a hideg csúszdán, míg Te magad betemeted színes avarral magad és mint egy levélember békésen tévézgetsz egészen a tél beálltáig. Másik helyszín egy karácsonyi sorban állás, szinte bárhol, ahol megrendelted a nagyon akciós karácsonyi ajándékot, mind a 460 társaddal, és lefényképezed miként élvezik sorbanálló társaid hordozható kempingszéken a tabletről az aktuális műsorokat.

Természetesen léghajón, vagy tengeralattjárón is utazhatsz és fényképezheted magadat, hiszen gondolod, milyen jó lenne megnyerni a díjakat, a GoPro kamerát, amit az első helyezett nyer el, nem beszélve a második helyezett díjáról, mely egy drón. Apropó, ha a szomszédodnak van egy drónja (melyet irigyelsz), érdemes megkérned, hogy készítsen egy különleges képet Rólad, amint a háztetőn, a nagy nehezen rögzített nyugágyban okos eszközeid egyikével élő műsorokon szórakozol. Érdemes pattogatott kukoricából kirakni a fényképre azt a feliratot, hogy „Kedvelt műsoraid az alkalmazás segítségével MinDig Veled lehetnek!” Szerintem tutira biztos, hogy Te leszel a harmadik helyezett, akit egy táblagéppel díjaz a zsűri. Mielőtt még megkérdeznétek, hogy hogyan lehet megszerezni a legtöbb szavazattal elért fotó közönségdíjat, mely egy 30 órás fotóoktatás, így magánban leírom fotó javaslatomat: menj el a szomszédos edzőterembe, némi műizzadságot öntve magadra, nyakadba kössél egy MinDig TV sálat, homlokodra told fel a szemüveget, és a futópadon fényképeztesd le, ahogy edzés közben izgalmas videó tartalmat nézel az app segítségével.

Szerényen remélem, hogy kellő mértékben elfogult voltam, és gyakorló fotósként sikerült némi inspirációt adnom, de így a végén még meg kell hogy említsem, a MinDig TV Applikáció Instagram oldalát is, ahol további ötleteket kaphatsz, hogy hogyan tévézhetsz kötetlenül a MinDig TV Appal. Itt is szívesen megosztjuk a pályázat fotóit, és majd akiknek a képük felkerült, kérjük tüntessék fel megjegyzésben az Instagram nevüket, de akár mindezt megírhatják a Facebookon is.

A pályázati felhívás ezen linken található: http://cultest.com/mindigveled/index, itt minden infót megtalálsz, és semmi nem tart majd vissza a nevezéstől.

Sok appos élményt és appos fotót kívánok!

UI: Szavazni és szavazásra buzdítani se felejts el!

Szólj hozzá!

Címkék: fotópályázat instagram MinDig TV Applikáció MinDig Veled!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr868068060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása