HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mondj igent a TLC –re!

2015.07.15. 13:54 MinDigTV

Első  TLC-ről szóló szösszenetünkben  kizárólag az esküvői műsorokról írtunk, de itt az idő, hogy teljesebb képet kapjunk a TLC műsorkínálatáról, ami most a MinDigTv néző számára kódolatlanul elérhető egészen július végéig!  
 
Túl vagyunk a vadonatúj  Csini, dögös, botrányos, című sorozat premierjén – és várhatjuk közösen a az öltözködési tanácsokban és ötletekben bővelkedő sorozat további részeit.  Ha lemaradtál róla: a műsorban a hölgyek a divattal kapcsolatos legsúlyosabb problémáikkal fordulnak Stacy Londonhoz. A műsorból kiderül, hogy az öltözködés milyen hatással van az emberekre, és ez segít abban, hogy az új stílus kiválasztásával folyamatosan alapjaiban átalakíthatjuk megjelenésünket, és vele talán egy kicsit az életünket is.

tlcre.jpg
 
Világszerte sokan merítettek ötletet a Tortakirály süteményeiből, melyben Buddy Valastro, a TLC sztárcukrásza a sorozat minden részében új és meglepő küllemű és tartalmú tortákkal és süteményekkel kínálja –természetesen csak képletesen szólva – a TLC nézőit. Persze mi is örülnénk, ha a vizuális lmény kulináris élménnyé nőné ki magát, de így sem panaszkodhatunk, a sorozat szinte minden része alkalmas arra, hogy megtervezhessünk egy nagyobb szabású családi rendezvényt, vagy akár egy hétvége étkezését megkoronázó tortacsodát, mellyel elkápráztathatjuk minden családtagunkat és vendégünket. Nemrégiben interjút készítettek a Joy magazin munkatársai a Tortakirállyal, aki elárulta, hogy a magyar édességek közül a rétest szeretné legszívesebben megkóstolni. A riport ITT olvasható, benne egy kis előzetes a 7.évad 20 adásának tartalmából, amelyben például egy elképesztő kreáció, a Transzformer torta és még jópár őrült és gyönyörű sütemény is főszerepet kapnak. És még azt is megtudhatjuk, hogy mi az a „meztelen torta”.

tortakiraly.jpg
 
Sokan érdeklődnek különböző, az emberi testet bemutató műsorok iránt. Valljuk be, hogy egy kicsit mi is kíváncsiak vagyunk, milyen az élet 250 kiló felett vagy vissza lehet-e alakítani az elrontott plasztikai műtétet, és valójában borzongva nézünk kínos betegségeket (a TLC-n aktuálisan futó sorozatban Hollandiából).  Az Élet 250 kiló felett című sorozat bemutat nyolc olyan embert és sorsot, akik egyenként több mint 270 kilót nyomnak. Most egy év alatt megpróbálnak megszabadulni annyi súlyfeleslegtől, amennyitől csak tudnak, mivel Zsalynnt, Oliviát, Chuckot, Tarát és négy másik túlsúlyos társukat szinte már a halál közelébe juttatta a kövérség. Mindegyik epizódnak más a hőse, de egy közös bennük: veszélyes gyomorszűkítő műtétnek vetik alá magukat, hogy megmentsék az életüket.
 
A TLC adásainak, sorozatainak a sikerét az is garantálja, hogy olyan témaköröket jár körbe, amelyek foglalkoztatják a nézőket és tudnak azonosulni a szereplőkkel, mivel maguk is kerültek már  (vagy tudják, hogy kerülhetnek a jövőben) olyan helyzetbe, mint amiről a történetek szólnak. Számomra például az egyik legkézenfekvőbb sztorik, ami feldolgozásra kerültek, azok a Kényszeres gyűjtögetők történetei. Talán leegyszerűsítve úgy gondoljuk, kétféle embertípus van: az egyik, aki rögtön kidobja, elajándékozza a feleslegessé vált dolgait, és van egy másik, aki úgy véli, „jó lesz az még valamire, elfér ez itt”, és nem szabadul meg a felesleges tárgyaktól. Így kezdődik, majd - a sorozatban is látható módon - szinte már betegséggé alakulat a gyűjtögetés, ami nemcsak részévé válik néhány ember életének, hanem fő életcélja is a felhalmozás lesz. Érdemes borzongva nézni, és arra gondolni, hogy vannak, akik betegesen félnek megszabadulni tárgyaktól, és vannak akik betegesen gyűjtik, szedik össze a dolgokat, ők szinte élve eltemetik magukat.  Őrajtuk próbálnak adásról adásra segíteni - vajon mindenkinek sikerül?

gyujtogetok.jpg
 
Valahol azt olvastam, a TLC a elsősorban nőknek szóló csatorna, amely  valóságon alapuló szórakoztató műsorok változatos és széles skáláját kínálja, különleges emberek való életének inspiráló és megindító történeteit mutatja be. A csatorna sorozatai éppen olyan sokszínűek, mint a nők maguk. De talán pont ezért érdekelheti a férfiakat is!
 
 Ne feledjétek: a MinDig TV-n a TLC még egész júliusban kódolatlanul nézhető!

Szólj hozzá!

Címkék: tlc mondj igent a ruhára tortakirály kódolatlan hetek életmód magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr567630120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása