HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Felhős hétvégére felhőtlen szórakozás

2015.04.29. 17:39 MinDigTV


Szomorúan hallgatjuk az időjárás előrejelzést, hiszen nem túl kecsegtető, amit a következő hosszú hétvégére jósolnak.  Vagyis lehet, hogy kültéri programok helyett a tervezettnél kicsit többet fogunk a tévé előtt ülni, és mi már azt is megtaláltuk, mit fogunk nézni.

Már péntek délután 14 órakor kellemes időtöltésnek tűnik egy már-már klasszikusnak számító magyar akció filmvígjáték Ötvös Csöpivel és Kardos dokival a TV2-n. Bujtor István és Kern András felejthetetlen párosa számtalan poénnal és pofonnal tarkítva-  Frenreisz Károly zenei aláfestésével – oldja meg a legnagyobb magyar kábítószerügyet. A több mint 20 éves film rendezője maga a főszereplő, Bujtor István.

Nehéz rossz időben és esőben ifjú családtagjainkat a fotelhez szegezni, de ezt a feladatot vállalja helyettünk az RTL Klubon péntek délután 15 óra 45 perckor a Szabadítsátok ki Willyt! - A Kalóz-öböl akció amerikai családi kalandfilm. A klasszikus recept: gyermek, szép tengerpart, nyári vakáció, egy eltévedt fiatal kardszárnyú delfin, egy rendes nagypapa és egy kicsit rossz ellenlábas - e tényezőkből adott a siker, mely a film 2010-es bemutatója után nem is maradt el. Pont ilyen nyaralást kívánunk mi is magunknak, Dél-Afrikában vagy Balatonkenesén egy hatalmas harcsával.

Május elseje után csak egyet kell aludnunk ahhoz, hogy mi magunk is a képernyő előtt szórakozzunk egy amerikai animációs filmen majdnem két órán át, az éttermi történetet feldolgozó L'ecsón, amit az  RTL Klub-on láthatunk 13:50 perckor. Reny a kis patkány gyermekkori álma az, ha felnő majd séfként dolgozhasson egy párizsi étterem konyhájában. Persze kalandokon keresztül, megpróbáltatásokon át kiderül, hogy ez az álom sem fenékig tejfel, de mi szeretjük, ha jó a vége, és itt sem csalódhatunk, melyre garancia az ötszörös Oscar-díj, és még jó pár elismerés, amiben részesült ez a film.

ratatouille.jpgA kép forrása: pixartimes.com

Bár jó dolog lenne, ha végig mosolyognánk mind a három munkaszüneti napot, de érdemes vasárnap, a hétvége utolsó napján egy kicsit megkomolyodnunk, és a TV2-n 15:25 –kor kezdődő klasszikus filmje előtt kicsit elgondolkozni, hogy mennyire szólhat bele a sors hétköznapjainkba. Az Édesek és mostohák amerikai filmdráma olyan film, amit ha már láttunk, akkor érdemes megnézni gyermekeinkkel újra, hiszen a szomszédunkban is érzékelhetünk ugyanilyen történeteket, melyben két asszony harcol egy családért. A két híres filmszínésznő alakítása (Julia Roberts és Susan Sarandon, az ex feleség és az új kapcsolat) egy elgondolkodtató filmben garantálja a sikert.

Mi azért bízunk abban, hogy egy kis kirándulásra is lesz lehetőségünk a hétvégén, így a tévés terveink ezen négy filmben merülnek ki, de persze még minden borulhat, és kedvet kaphatunk más műsorokhoz is. A lényeg, hogy mindenkinek nagyon jó hétvégén kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége műsor MinDig TV Május elseje

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr237413252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása