HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Dr. Tóth - A fogamzásgátlás

2015.03.04. 11:11 MinDigTV


Szerda 16:50 | RTL Klub

A fogamzásgátlás minden aktív szexuális életet élő férfi és nő számára alapvető fontosságú. Sokan nem tudjuk eldönteni, melyik a megfelelő módszer. Dr. Tóth a fogamzásgátló tablettát ismerteti, valamint ezek előnyeiről és hátrányairól is beszél. Létezik egy felfázáshoz hasonló tüneteket produkáló betegség, ami nem más, mint a fájdalmas hólyag szindróma, ami sok esetben medencetáji fájdalommal és folyamatos telítettség érzettel jár.

Dr. Tóth

Dr. Tóth kideríti ennek tüneteit, valamint bemutatja a létező kezelési lehetőségeket. Dr. Tóth egy olyan bőrproblémával foglalkozik, amellyel rengeteg nő küzd az élete valamely szakaszában. A kezdetben lilás, majd fehér színű csíkok a striák, amelyek jelenléte lelkileg is megviseli a hölgyeket. Dr. Tóth ötleteket ad ezek kezelésére. A hölgyek különös figyelmet fordítanak az arcukra, viszont minden korosztályban másra van szüksége a bőrnek. Dr. Tóth 30-40 év közötti nőknek ad szépségápolási tippeket.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: bőr fogamzásgátlás RTL Klub Dr. Tóth

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr407239801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása