HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


J.A.G. - Becsületbeli ügyek

2015.02.16. 11:08 MinDigTV


Február 16. 21:00 | M2

"Ifj. Harmon Rabb őrnagy apja nyomdokain járva vadászpilótaként szolgált addig, míg egy alkalommal, mikor egy viharos éjszakán leszállt egy repülőgép-anyahajóra súlyos baleset nem érte. Miután megállapították hogy farkasvakságban szenved Harm a Legfőbb Katonai Ügyészség kötelékébe lépett, hogy továbbra is hűen oltalmazhassa a törvény betűit. Jelenleg, mint katonai ügyész harcol a tárgyalótermen belül és kívül ugyanazzal a bátorsággal, ami már vadászpilótaként is híressé tette."

J.A.G. - Becsületbeli ügyek

1.évad/3.rész: A sivatag fia
Egy rossz célkoordinátákkal végrehajtott bombázás során a hadsereg saját katonáit lőtte. Az incidens közben sok katona megsebesült, egy pedig életét vesztette. Az eset egyszerűnek tűnik, miután Williams tábornok fia magára vállalja a felelősséget.

1.évad/2.rész: Az Árnyék
Amikor egy civil szoftverfejlesztő egy tengeralattjáró kísérleti torpedóját használja, hogy 40 millió dollárt csaljon ki a kormánytól, Rabb és Austin érkezik a hajóra, hogy tárgyaljanak, és rávegyék a zsarolót a töltet deaktiválására.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M2 J.A.G. - Becsületbeli ügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr217179723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása