HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tóth Vera, a Budapest Jazz Orchestra és a 4 For Dance Fábrynál

2014.12.30. 09:26 MinDigTV


Fábry - december 30., kedd 20:25 M1

Egyrészt mindjárt szilveszter, másrészt mégiscsak ez a műsorunk hatvanadik adásfelvétele, így már két indokunk is van arra, hogy ezúttal egy igazán nagyszabású fináléval búcsúztassuk a harmadik évadunkat, illetve a 2014. esztendőt. Igyekeztünk is kitenni magunkért, hiszen nem kisebb formáció tölti majd meg a színpadunkat, mint a Tóth Verával kiegészült Budapest Jazz Orchestra, akik ezúttal két grandiózus zenei produkcióval emelik majd az este fényét.

Tóth Vera, a Budapest Jazz Orchestra

A 4 For Dance
Pikáns a helyzet, hiszen annak idején Fábry Sándor is tagja volt annak a zsűrinek, amely egy tehetségkutató műsorban az első nagy lökést adta a négytagú nyíregyházi táncformáció karrierjének.

4 For Dance
Az akkor kapott munícióval úgy tűnik, kiválóan gazdálkodtak, hiszen ma már egyik külföldi fellépésük éri a másikat, igaz, ehhez az is kellett, hogy három világbajnoki címet is szerezzenek az egyik legrangosabb táncversenyen, Montrealban. Azóta megfordultak a BBC egyik legnépszerűbb showjában, a Tonight Is The Night című műsorban, amelyben Michael Flatley táncosaival egy adásban szerepeltek, egy hét alatt közel félmillió néző előtt léptek fel Pekingben a kínai holdújév alkalmából szervezett fesztiválon, de kulturális hungaricumként Brüsszelben is képviselték már hazánkat. A 4 For Dance egyébként Willy Foggal is nyugodtan versenyre kelhetne, hiszen többek között Jordániában, Algírban, Dubaiban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban is felléptek már, sőt valószínűleg ők tartják az egy nap alatt, előadás miatt megtett legtöbb kilométer nem hitelesített világrekordját is.

Mindezek után kissé meglepő lehet, hogy úgy tartják: üldözi őket a balszerencse, főként ha járművekről, vagy autóbérlésről van szó, de reptéri kalandjaik is bőven akadtak az elmúlt évek alatt, amelyek utólag már sokkal viccesebbnek tűnnek, mint ahogyan azt annak idején megélték. Algírban a titkosrendőrséggel gyűlt meg a bajuk, Dubaiban homokviharba és jégesőbe keveredtek, az USÁ-ban pedig a Nascar autóverseny okozott kisebb fennakadást a programjukban. Történet tehát bőséggel van a tarsolyukban, és ezeket - csakúgy mint legkiválóbb koreográfiáikat - Önökkel is megosztják a Fábry 60. adásában.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fábry Tóth Vera Budapest Jazz Orchestra 4 For Dance

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr517021941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása