HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vízipók csodapók

2014.12.02. 10:40 MinDigTV


Hétköznap 18:35 | M2

Vízipók és  Keresztespók segít világrahozni egy kecskebéka porontyot, ezért a kecskebéka mama hálából megmutatja neki a tavi gyermekvárost.

Vízipók csodapók

A Vízipók-csodapók egy magyar animációs filmsorozat. A sorozat főszereplői Vízipók és a Keresztespók. Vízipók otthona a vízalatti Kristálypalota. Legjobb barátaik az algaszedő vízicsigák, Katica, kis hangyák, méhecske, hátonúszó poloska, Nünüke és az ormányosbogár. Kalandjaik során még találkoznak Csíbor bácsival, Rák apóval, kecskebékával, hőscincérrel, tegzesekkel és egyéb lakóival a rovarvilágnak.Vízipók barátunk a szárazföldi pókoktól eltérően nem a szobák sarkaiban vagy a fák és bokrok rejtekében szövögeti hálóját, hanem a vízalatti légvárában trónol. Csodálkozik is ezen legjobb barátja, a kicsit mindig morgós és folyton-folyvást hitetlenkedő Keresztespók, de kapcsolatuk segítségével megtapasztalja, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet igazán rendes pók.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat animáció rajzfilm M2 Vízipók csodapók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr426950951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása