HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozat! - Család csak egy van

2014.11.24. 11:08 MinDigTV


Duna - november 24., hétfő, 17:10

V./1. rész - Fontos hívások
Julie-t a helyi újságtól meglepő felkéréssel hívják fel. Dave-nek leesik az álla, amikor a villanyszerelői állásra váratlan jelentkező bukkan fel. Coby hazatérvén ugyancsak elcsodálkozik, amikor megtudja, hogy Matt beköltözött Jake-hez. Ted igyekszik elmélyíteni a Cooperrel való barátságát, bár a kisfiú testvére igencsak megnehezíti a dolgát. Ben és Emma kapcsolata elérkezik egy újabb fontos momentumhoz.

Család csak egy van

A sorozatról: A Rafter házaspár, Julie és Dave épp a 25. házassági évfordulójukat készülnek megülni, amikor Ben, a középső fiú kijelenti, hogy két testvére után, ő is kirepül a családi fészekből. Julie eleinte elkeseredik, de férje meggyőzi, hogy remekül kihasználhatják a lehetőséget, hogy ezentúl a ház csak az övék. De ettől kezdve a házaspárra meglepetések sora vár és semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezték. Hamarosan ráébrednek, hogy nem egészen erre vágytak. Julie édesapja Ted, a nagyapa még mindig felesége elvesztését gyászolja, lányuk, Rachel pedig kezdi elveszíteni a párkapcsolatba vetett hitét.

rendező: Lynn Hegarty, Pino Amenta
forgatókönyvíró: Bevan Lee, Margaret Wilson
zeneszerző: Paul Healy
operatőr: Russell Bacon, Louis Irving
producer: Jo Porter
vágó: James Manche, Robert Gibson

szereplők:
Rebecca Gibney (Julie Rafter)
Erik Thomson (Dave Rafter)
Angus McLaren (Nathan Rafter)
Jessica Marais (Rachel Rafter)
Hugh Sheridan (Ben Rafter


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Család csak egy van

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr1006928317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása