HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Showder Klub

2014.11.24. 10:12 MinDigTV


Hétfő 22:50 | RTL Klub

Stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj! – A műfaj Amerika és Nyugat-Európa legnépszerűbb humorformátuma, hazánkban 5 éve töretlen sikerrel fut. A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait. A tankmániás légpuska-tulajdonost, a nagy Diósgyőr-szurkoló Aranyosi Pétert. A welcome-rántotthús fogalmának megalkotóját, aki titokban szeretne sütemény-stylist lenni, a szentesi Kiss Ádámot.

Showder Klub

Kovács András Pétert (KAP), a Földön járó művészt és realista álmodozót, akinél senki se tudja több nyelven elmondani a híres idézetet „Luke, én vagyok az apád!”. A hazai elvont humor szemüveges Góliátját, Kőhalmi Zoltánt. A magyar humor hutyutyuját, Lórán Trabarna Barnabást, és Dombovári Istvánt, akinek humora nehezen behatárolható, valahol ane már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Mellettük feltűnnek a feltörekvő új generáció tagjai: Csenki Attila, a bulvármagazinok réme, akit az újságírók csak úgy emlegetnek: „A humorista, akinek a nevét nem ejtjük ki!” Felméri Péter, a legviccesebb informatikus, aki megjárta Amerikát, hogy a harlemi metróban bolyongjon. Egy igazi humorpiramis, imbolygó-testű római futballgladiátor – Rekop György. És ne feledkezzünk meg Tóth Eduról, aki képtelen egy pillanatra is megnyugodni, folyamatosan kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Valamint az egyetlen szomszéd néni, aki két főből áll, de mégsem skizofrén, az erdélyi Szomszédnéni Produkciós Iroda: Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc.

A produkció abban a tekintetben is egyedülálló, hogy összesen 64 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Lórán Barnával, Rekop Györggyel, Benk Dénessel.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Kiss Ádám RTL Klub Showder Klub Kőhalmi Zoltán Hadházi László

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr106928071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása