HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Cédrusliget - Hazatérés

2014.11.11. 14:46 MinDigTV


November 11. 20:20 | M1

Debbie Macomber bestseller regénysorozata nyomán - Cédrusliget - egy új amerikai tévéfilmsorozat, amely a Városi Bíróság ügyei és Olivia Lockhart (Andie MacDowell) bírónő szakmai és magánélete körül forog.

CédrusligetFotó:MTVA/Filmszerkesztőség
A sorozat aktuális epizódja a vetítés után 7 napig megtekinthető ITT!

14. rész: Hazatérés
Az FBI-ügynök kérdéseket tesz fel Justine-nak Warrennel kapcsolatban, és a lány tudomást szerez a férfi kétes ügyeiről. Jack visszamondja a philadelphiai állást és Oliviát választja. Grace lovaglóleckéket vesz Clifftől, majd vacsorára hívja a férfit. Előkerül Eric, akit Jack próbál meggyőzni, hogy viselkedjen felelős apaként. Shelly váratlanul rosszul lesz, kórházba kell szállítani. Maryellen megtalálja Johnt Seattle-ben. Justine és Seth lelkesen munkálkodnak éttermük leendő megnyitásán, amikor szenteste tűz üt ki a helyen. Az FBI letartóztatja Warrent, a város közössége pedig összefog, hogy rendbe hozza, amit a tűz felemésztett...


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV Cédrusliget

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr66887193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása