HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ahová a szívem húz... (Pallavicini Zita)

2014.11.06. 10:38 MinDigTV


Duna World - november 6., csütörtök 20:30

Pallavicini Zita az egykori magyar arisztokrácia egyik legismertebb ma élő leszármazottja. Sokoldalú, igazi reneszánsz személyiség. Balett táncosnőként, színésznőként a világ különböző pontjain lépett föl, dolgozott-dolgozik a médiában. Élete során mélységet és magasságot egyaránt megjárt, ám mindig sikerült főnixmadárként feltámadnia.

Pallavicini Zita



Néhány éve Egy őrült őrgrófnő naplója címmel megrázóan őszinte, kitárulkozó könyvet írt. Az írónő szerelmes városa lehetne Prága is, Bécs is, a szíve mégis a felvidéki Terebesre és Budapestre húzta. Terebeshez, idősebb Andrássy Gyula otthonához ezer szállal kötődik, számára ez a lélek felöltődésének helye. Választott otthona pedig Budapest, ahol két gyermekével él. Budapest, a Kiscelli Kastéllyal, a Mátyás templommal, az Úri utcával, a Sándor Palotával, az Andrássy úttal és persze az Operaházzal.

Szerelmes földrajz - Duna World - november 6., csütörtök 20:30

rendező: Paczolay Béla, Dala István
forgatókönyvíró: Hollós László
operatőr: Tóth Zsolt, Dala István, Várkonyi Sándor
szerkesztette: Hollós László, Gáspár Judit


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna World MinDig TV Pallavicini Zita Ahová a szívem húz...

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr566869589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása