HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Legenda - Demjén Ferenc

2014.11.05. 11:31 MinDigTV


Duna World - november 5., szerda, 20:50

4. rész A sorozat negyedik legendája a Demjén Ferenc lesz, és az ő slágereit Zséda, Takács Nikolas és a Hooligans elevenítik fel a saját stílusukban. A dalok között pedig, amit a Demjén Rózsi rajongók biztosan hallhatnak és láthatnak majd, ott lesz a Darabokra törted a szívem, a Szabadság vándorai és a Szerelemvonat is.

Demjén Ferenc

A film ismertetése: Legendás előadók legendás dalai - ahogy még sohasem hallhattuk őket! Péntek esténként egy-egy magyar vagy külföldi könnyűzenei ikon előtt tisztelegnek fiatal hazai előadók. Mitől lesz a Legenda több, mint egy zenés show műsor? A vendégénekesek és együttesek másként is megmérettetnek, mint zenészek: egy játékos vetélkedőben a műsor végére kiderül majd, ki tud többet a megidézett zenei nagyágyukról.

Duna World - november 5., szerda, 20:50


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Zséda Duna World Legenda Demjén Ferenc Takács Nikolas

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr106866355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása