HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A muskétások - Új sorozat!

2014.10.08. 12:37 MinDigTV


Október 8. 20:20 | M1

2. rész: A trükk
Vadim, a mindenre elszánt bűnöző a király ellen készült bevetni titokban felhalmozott puskaporkészleteit. D'Artagnannak sikerül Vadim bizalmába férkőznie, hogy a lázadásra készülő banda tagjaként információkat szerezhessen az ördögi tervről. Vadim szerint a sikeres trükk titka a figyelemelterelés, és ezt olyan mesteri fokon űzi, hogy kis híján még a muskétásokon is sikerül kifognia.

A muskétások

A négy muskétás szerepét négy ifjú színész, Luke Pasqualino, Tom Burke, Howard Charles és Santiago Cabrera alakítják, míg a további állandó szerepekben olyan ismert arcok tűnnek fel, mint Peter Capaldi (Egy kis gubanc), Ryan Gage (A hobbit – Smaug pusztasága) és Hugo Speer (Alul semmi), az epizódok vendégsztárjai közt pedig olyanokat találunk, mint Jason Flemyng, JJ Feild, Tara Fitzgerald, Sean Pertwee és Vinnie Jones.

A muskétások – október 8., szerda, 20:20


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 MinDig TV A muskétások

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr66770033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása