HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kálmán lett Magyarország első Konyhafőnöke!

2014.10.07. 09:27 MinDigTV


Végéhez érkezett a Konyhafőnök. Szeptember elseje óta küzdenek a versenyzők, hogy bebizonyítsák méltók a Konyhafőnök címre. Harminc szakácsjelölt közül a Fináléra már csak a legjobb kettő maradt, akik közül kikerült a Konyhafőnök.

KonyhafőnökKálmán lett Magyarország első Konyhafőnöke!

A Konyhafőnök tehetségkutató verseny szeptember elsején vette kezdetét, a versenyzőknek napról napra, hétről hétre egyre nehezebb feladatok kellett teljesítenie. Rozinával az első héten, Kálmánnal pedig a harmadik héten ismerkedtünk meg. Kálmán már az első fogásával erősen indított, Rozina azonban folyamatosan remekelt a verseny során. Most elérkeztek az utolsó megmérettetéshez, és kiderült ki lesz 2014 Konyhafőnöke.

Rozina és Kálmán feladata egy három fogásos menü készítése volt. Kálmánnak Attila és Tamás nyújtottak segédkezet a konyhában. Már az első pár percben egyértelmű lett a kék konyha vezetőjének, hogy gördülékenyen fog zajlani a munka, hiszen a két srác minden lépést ellenőriztetett a séffel. Ezért egy kellemes hangulat alakult ki a három szakács körül. Az ételeket már idő előtt befejezték, Kálmán tartott is tőle, hogy valami nem jól sül el.

Rozina segítői András és Péter voltak, tehát újra magukra vehették a zöld köpenyt. A konyhafőnök jelölt nem árulta el  Andrásnak és Péternek, hogy pontosan mik az elképzelései, hogy ne tudják magukhoz ragadni az irányítást, ez azonban nem segítette a helyzetüket. Lépésről lépésre igyekezett mindent megosztani jobbkezeivel a lány, de sokszor elvesztette a kontrollt. Ebből adódóan Péter az édes desszert krémjébe először nem megfelelő tejszínt rakott. Rozina utasítására kijavította hibáját, azonban ezt követően újra elrontotta a receptet, mert cukor helyett rengeteg sót öntött a fogáshoz. Mikor Rozina megkóstolta és észrevette a problémát, kijött a sodrából és kiabálni kezdett a másik szakáccsal.

A zsűritagok külön szobába invitálták a döntősöket, hogy megoszthassák velük észrevételeiket. A kritikák hallattán Kálmán elbizonytalanodott, míg Rozina megerősödött abban a hitében, hogy ő fog nyerni. A tíz millió forint és a Konyhafőnök címet mégis ellenfele, Kálmán nyerte meg, aki a bírák szerint végig jól teljesített, magabiztosan mozgott a konyhában és a legfontosabb, hogy vezetőként is remekül megfelelt. Ezzel ellentétben Rozinában kifogásolták, hogy sokszor elcsúszott az idővel és képtelen volt írányítani érzéseit a csapatmunkák során.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tehetségkutató RTL Klub MinDig TV Konyhafőnök

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr336766389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása