HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Isten ments!

2014.09.25. 11:51 MinDigTV


M2 – szeptember 25., csütörtök, 21:40

Dan Day (Pierce Brosnan), egy modern keresztény kisegyház karizmatikus vezetője egy nyilvános vita után véletlenül lelövi ellenfelét, a harcos ateista Dr. Blaylockot (Ed Harris), akivel éppen arról kezdtek beszélgetni, hogy egy közösen kiadott könyvvel mekkora sikert érhetnének el. Day megpróbálja öngyilkosságnak beállítani a történteket, amelynek egyik frissen megtért követője, Carl (Greg Kinnear) is szemtanúja volt.

Pierce Brosnan

Eleinte úgy tűnik, Daynek sikerül megúsznia a dolgot, ám amikor mindenre elszánt hívei közös szent ügyük érdekében megpróbálják eltenni láb alól Carlt – pásztoruk beleegyezésével –, az események irányítása kezd kicsúszni Day kezéből. Carl, akinek saját felesége sem hisz teljes elvakultságában, menekülőre fogja, ám hamarosan egy mexikói drogbáró markába kerül, aki meg akarja zsarolni a számára sokmillió dolláros üzletet jelentő szektavezért.

A fordulatos és fanyar humorú amerikai filmszatíra további szerepeiben olyan kiváló színészek tűnnek fel, mint Jennifer Connelly, Marisa Tomei és Ciarán Hinds.

Isten ments! – M2 – szeptember 25., csütörtök, 21:40

rendező: George Ratliff
író: Larry Beinhart
forgatókönyvíró: Douglas Stone, George Ratliff
zeneszerző: George S. Clinton
operatőr: Tim Orr
producer: Celine Rattray
vágó: Michael LaHaie

szereplők:
Pierce Brosnan (Dan Day)
Jennifer Connelly (Gwen Vanderveer)
Ed Harris (Peter Blaylock)
Greg Kinnear (Carl Vanderveer)
Marisa Tomei (Honey Foster)
Ciarán Hinds (Joe Hunt)
Isabelle Fuhrman (Angie Vanderveer)



tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M2 Jennifer Connelly Pierce Brosnan Isten ments!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr206730257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása