HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tanyák népe

2014.09.02. 10:23 MinDigTV


Szeptember 2. 17:40 | Duna World

2. rész: A második részben a gazdálkodó emberek problémái tárulnak elénk, megismerhetünk fiatalokat, akik a mezőgazdaságból szeretnének megélni, időseket, akik végigküzdötték az elmúlt évtizedeket és megtudhatjuk, milyen aktuális kihívásokkal kell megküzdenie annak, aki ezt az életformát éli.

A film ismertetése: A magyar tanya - mint gazdasági egység, és mint életforma - óriási változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Ez az archaikus, magyar paraszti életforma sok tekintetben ellenállt a mindenkori történelmi, gazdasági, politikai változásoknak, megőrzött - hol többet, hol kevesebbet - a paraszti lét önellátó önállóságából. Három részes dokumentumfilmünk ezt a változást követi nyomon.

Magyar dokumentumfilm sorozat, 2013

rendező: Pap Ferenc, Pap Zsolt
operatőr: Pap Ferenc
zene: Bokó Zoltán
szerkesztette: Pap Zsolt


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat dokumentumfilm Duna World Tanyák népe

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr866658439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása