HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hat nap, hét éjszaka

2014.08.01. 12:36 MinDigTV


M1: augusztus 2. szombat, 21:30

Robin Monroe (Anne Heche), egy New York-i divatlap újságírója barátjával, Frankkel (David Schwimmer) a csendes-óceáni Makatea szigetére igyekszik egy hét vakációra távol a nagyvárosi pezsgéstől. Az út utolsó szakaszát egy kicsi, meglehetősen rozoga repülőgéppel teszik meg, amelyet egy középkorú amerikai pilóta, Quinn (Harrison Ford) vezet barátnőjével, Angelicával (Jacqueline Obradors) közösen.

Harrison Ford(Fotó:MTVA/Filmszerkesztőség)

Quinn mindjárt a szigeten töltött első estén közeledni próbál Robinhoz, aki visszautasítja, ellenben boldogan mond igent még ugyanezen az estén, amikor Frank ünnepélyesen megkéri a kezét. A munkamániás Robin másnap reggel azonban a főnökének is igent mond, amikor azzal hívja fel, hogy ugorjon át Tahitire, és tudósítson egy ott megrendezett divatbemutatóról. Robin megbízza Quinnt, hogy repüljön el vele Tahitire, ám egy hirtelen jött viharban lezuhannak, és hamarosan egy lakatlan szigeten találják magukat. Robin kénytelen szembenézni a civilizáció áldásainak teljes hiányával, egy kiakasztó útitárssal és modern kalózok egész csapatával, akik kikötnek a szigeten.

A remek főszereplőkkel készült, kalandfilmbe oltott romantikus vígjátékot a komédiák egyik mestere, Ivan Reitman (Szellemirtók; Ikrek; Csak szexre kellesz) rendezte. A film érdekessége, hogy Harrison Ford, aki képzett pilóta, a forgatáson hivatalosan is az általa vezetett repülőgép parancsnoka volt.

M1: augusztus 2. szombat, 21:30

rendező: Ivan Reitman
forgatókönyvíró: Michael Browning
zeneszerző: Randy Edelman
operatőr: Michael Chapman
díszlettervező: J. Michael Riva
jelmeztervező: Gloria Gresham
producer: Roger Birnbaum, Wallis Nicita, Ivan Reitman
executive producer: Julie Bergman Sender, Daniel Goldberg, Joe Medjuck
vágó: Sheldon Kahn, Wendy Greene Bricmont

szereplők:
Harrison Ford (Quinn Harris)
Anne Heche (Robin)
David Schwimmer (Frank Martin)
Jacqueline Obradors (Angelica)
Danny Trejo (Pierce)
Temuera Morrison (Jager)
Allison Janney (Marjorie)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Harrison Ford M1 MinDig TV Hat nap hét éjszaka

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr216564921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása