HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


David Attenborough és a növények birodalma

2014.07.31. 10:59 MinDigTV


M1 - július 31., csütörtök, 13:45

1. rész: Élet a nedves zónában
Különleges felvételek egész kaleidoszkópja mutatja be a víz világában kialakult kezdetleges virágok fejlődését, ahogy David Attenborough bemutatja ezeknek a gyönyörű, furcsa fajoknak az evolúcióját.

David Attenborough

A sorozatról: Gyönyörű képsorok kísérik David Attenborough hangját, ahogy egyedülálló stílusában a növényekről mesél. Számos új felfedezést is elénk tár, miközben megismertet bennünket azzal, hogyan jelentek meg a növények a szárazföldön és hogyan jutottak el odáig, hogy létfontosságú szerepet töltsenek be a természetben. Emberi lépték helyett a növényekében méri az időt, miközben bemutatja a növények valódi - az állatokéval egyenlő mértékben dinamikus és agresszív - természetét. Minderre egyetlen helyszínen kerül sor: a teljes növényvilág egy mikrokozmoszában, a világ ismert növényfajai 90%-át bemutató Kew királyi botanikus kertben, London mellett. Ez a magával ragadó, lenyűgöző kaland mindenki érdeklődésére figyelmet tarthat.

M1 - július 31., csütörtök, 13:45

rendező: Martin Williams
forgatókönyvíró: David Attenborough
zeneszerző: Elik Alvarez, Joel Douek, Freddy Sheinfeld
operatőr: Tim Cragg
producer: Oliver Page
vágó: Peter Miller

szereplő:
David Attenborough


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm M1 David Attenborough Kew királyi botanikus kert

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr16559899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása