HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Pityke őrmester

2014.07.22. 17:34 MinDigTV


Július 22. 17:45 | M2

4.rész: A nyár veszélyei

 A rajzfilmsorozat címszereplője Pityke őrmester, aki mindenre elszánt rendőr módjára deríti fel a bűnügyeket, fogja el a szélhámosokat, a betörőket és a tolvajokat. Pityke barátai Kukucs, Szöszi, Kati, és a kutyája, Marcipán, aki "szirénaként is működik".

Pityke őrmester

Hőseinkkel részt vehettek egy barlang felfedezésében, egy bankrabló elfogásában, egy közveszélyes szélhámos üldözésében, aki különféleképpen öltözve és maszkírozva csap be embereket, de Pitykén nem foghat ki. Ha figyeled a sorozatot, megtudhatod, hogy különböző manőverekkel miként lehet eltéríteni a gyerekeket attól, hogy egy daru tetejéről leugráljanak. A sorozat nyárra is tartogat kalandokat, mégpedig a strandolóknak, akiknek ruháit egy tolvaj lopta el, és amelyek természetesen főhősünk segítségével kerülnek elő. A sorozat a Pityke szabadnapja című epizódban pedig felhívja a figyelmet arra, hogy milyen veszélyeket rejteget autóstoppost felvenni. A fentieket összegezve, aki kedveli a krimit, és kalandra vágyik, az ne hagyj ki Pityke őrmester kalandjait.

Pityke őrmester - M2 - július 22., kedd, 17:45

rendező: Maros Zoltán
forgatókönyvíró: Peterdi Pál, Horváth Gitta
dramaturg: Ivanics Lilla

szereplők:
Kern András (Pityke őrmester hangja)
Csongrádi Kata (Szöszi hangja)
Kovács Krisztián (Kukucs hangja)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M2 Kern András MinDig TV Pityke őrmester

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr396535309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása