HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Júniusi karbantartás - telepítési munkákban érintett telephelyek

2014.06.23. 12:35 MinDigTV


2014. június 5-25. között az AH számos telephelyén telepítési munkákat végez, amely kihat a digitális földfelszíni televíziós és analóg rádiós szolgáltatások elérhetőségére is.

A június végéig tartó utolsó fázis 8 nagy és közepes teljesítményű, valamint 23 kis teljesítményű telephelyet érint. Az állomások többségénél néhány órás teljes technikai leállással kell számolni.

A telepítési munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás, tehát elképzelhető a táblázatban megjelölt időpontot megelőző visszakapcsolás is.

A telepítési munkákban érintett telephelyek és szolgáltatások, valamint a technikai leállások és teljesítménycsökkenések időpontjai június végéig (PDF)

A munkák okozta kellemetlenségért minden érintett szíves elnézését kérjük, és köszönjük megértésüket. További információ a MinDig TV honlapon (www.mindigtv.hu) és ingyenes telefonszámán: 06-80-90-99-00, valamint a MinDig TV Extra honlapon (www.mindigtvextra.hu) és call center számán: 1211 érhető el.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: karbantartás MinDig TV Extra Június MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr306404517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása