HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Az álomnő

2014.06.13. 09:55 MinDigTV


M2 - június 14., szombat, 21:30

Gary Shaller (Martin Freeman) egy jó kis sallert kapott az élettől: kilátástalan munkahely, a felesége, Dora (Gwyneth Paltrow) pedig az őrületbe kergeti. De ez még mind semmi. Már négy éve, hogy harminc fölött tapossa az éveit, ráadásul semmit nem tett le az asztalra, bezzeg a legjobb barátja…! Paul, egyre sikeresebb az életben.

Penélope Cruz

Gary teljesen padlóra kerül, amikor egy nap megismerkedik Anna-val. Anna okos, gyönyörű, humoros és dögös, de ami a legjobb benne, hogy odáig van Gary-ért. A probléma csak annyi, hogy Anna a szó szoros értelmében csupán álom-nő (Penélope Cruz), így Gary kizárólag az álmaiban találkozhat vele. Ezért Gary-nek a legkülönbözőbb technikákat és módszereket kell elsajátítania ahhoz, hogy életben tartsa ezt a virtuális „álomkapcsolatot”, miközben számos különös figurával ismerkedik meg ebben a világban. Továbbá meg kell találnia a módját, hogy élete legjobb kapcsolatát tudatosan is irányítani tudja. Felkeresi hát Melt (Danny DeVito), az álomszakértőt.

Az álomnő - M2 - június 14., szombat, 21:30

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Jake Paltrow
forgatókönyvíró: Jake Paltrow
zeneszerző: Alec Puro
operatőr: Giles Nuttgens
producer: Donna Gigliotti, Bill Johnson
vágó: Rick Lawley

szereplők:
Martin Freeman (Gary)
Gwyneth Paltrow (Dora)
Penélope Cruz (Anna)
Danny DeVito (Mel)
Michael Gambon (Alan Weigert)
Keith Allen (Norman)
Skye Bennett (Balerina)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték M2 Penélope Cruz Az álomnő

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr666299006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása