HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Férfi kézilabda BL - Final Four Kölnből

2014.05.30. 14:31 MinDigTV


Május 31. 14:50 | M1

Élőben látható a szombati MKB-MVM Veszprém - THW Kiel döntőbe jutásért vívott párharc az M1-en, majd a magyar csapat eredményétől függően kerül műsorra a vasárnapi találkozó a közszolgálati csatornán. A Kossuth Rádió a szombati találkozó második félidejéről tudósít élőben, vasárnap pedig végig közvetíti a magyar vonatkozású mérkőzést.

Mint ismeretes a DIGI-MTVA-EHF megállapodás keretében, a DIGI Sport az MTVA rendelkezésére bocsájtotta az MKB-MVM Veszprém, férfi kézilabda VELUX EHF Final Four-ban zajló meccseinek közvetítését. A DIGI Sport1 mellett az M1 is közvetíti a bakonyi csapat mérkőzéseit. Az M1 szombaton, 14:55-kor kezdődő műsorfolyamában Lékai Máté válogatott kézilabdázó lesz Petrovics-Mérei Andrea stúdióvendége. A Kossuth Rádió hallgatóit Hajdu B. István tudósítja 16:05-től, élőben a második félidőről.

A Veszprém szombati eredményétől függően alakulnak a közmédia vasárnapi közvetítései. Ha az MKB bronzmeccset játszik, akkor az M1 14:55-től, a Kossuth Rádió 16:05-től tűzi műsorára a találkozót. Ha a magyar csapat döntőbe jut, akkor az M1 17:45-től, a Kossuth pedig 18:05-től közvetít. A Final Four záró napján az M1 stúdióvendége Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány lesz.

Forrás: MTVA Kommunikációs igazgatóság

Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája:

Final Four elődöntő
MKB-MVM Veszprém - THW Kiel
Május 31., szombat 14:50 élő közvetítés Kölnből

Final Four döntő
Június 1., vasárnap 17:45 élő közvetítés Kölnből


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Final Four elődöntő Final Four döntő Férfi kézilabda BL

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr326236936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása