HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Utazás a szocializmusba

2014.05.27. 10:42 MinDigTV


Kedd éjjel a XXI. században az RTL Klubon!

Szervezetten utaztatták a fiatalokat a Jugó tengerpartra, NDK-s csoportokat a Balatonhoz. 16 óra buszozás és bőrkabát Isztambulból – ezek voltak a szocialista ifjúság nyaralási emlékei.

Sokan már el sem hiszik, hogy volt idő, amikor csak engedéllyel lehetett külföldre utazni. Egy nemzedék számára jelentette a szabadságot az Expressz Ifjúsági és Diák Utazási iroda, a verőcemarosi vagy balatonföldvári tábor pedig az első szerelmet, a nagy bulikat és főleg a fiatalságot. Összeállításunknak szomorú aktualitást ad, hogy a vállalat legendás vezérigazgatója, Völgyi István már nem tudott részt venni a műsor elkészítésében. Egykori kollégáit kérte, segítsenek nekünk. Nagyon várta az adást, de már nem érhette meg - 89 éves korában elhunyt. Emlékének ajánljuk filmünket.

Részletek kedd éjjel a XXI. században az RTL Klubon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: szocializmus Utazás XXI. század RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr906217796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása