HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Erre a dobásra készül az RTL szombat estére

2014.05.23. 12:01 MinDigTV


Különleges meglepetésekkel készül az RTL Klub Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorának döntője. A táncos show sztárpárjai és profi partnereik mellett a Madách Színház művészei is a parkettre lépnek majd, a nézők most először láthatnak részleteket a Mamma Mia! című musicalből.

Szombat Esti Láz

A Madách Színház mutatja be a világon először non-replika változatban, azaz saját díszlettel, jelmezzel, koreográfiával és önálló rendezésben az ABBA együttes dalaiból készült, mára legendássá vált musicalt.

Az előadás koreográfusa Tihanyi Ákos, aki az RTL Klub számos műsorához készített már koreográfiát, így a Szombat Esti Láz több produkciójánál is közreműködött. A döntőben debütáló egyveleg világpremier lesz, hiszen Szirtes Tamás rendezése új koreográfiát is kap.

A Mamma Mia! egyvelegben parkettre lép majd a X-Faktorban felfedezett Muri Enikő, és a Barátok közt borásza, Kiss Ernő Zsolt is. Balogh Anna, Détár Enikő és Gallusz Niki képviselik a musical sztárszereposztásának hölgytagjait, míg az urak táborát Hajdu Steve, Molnár László és Weil Róbert erősítik majd. Az előadás főszereplői a színház táncművészeinek közreműködésével robbannak majd be a Szombat Esti Láz döntőjének parkettjére. A musical legsikeresebb dalaiból készült egyveleget a műsor nézői hallhatják először magyar nyelven.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Szombat Esti Láz Hajdu Steve Balogh Anna Détár Enikő Molnár László

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr896198066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása