HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új ember vezeti a Híradót

2014.05.20. 09:08 MinDigTV


Már nemcsak új időpontban, 18 órakor, és hosszabb kiadásban jelentkezik az RTL Klub Híradója, hanem Szabados Ágnes személyében új társat is kapott D. Tóth András.

Szabados Ágnes

Szombaton debütált az RTL Klub képernyőjén Szabados Ágnes, ám az ifjú hölgy nem ismeretlen a nézők számára, hiszen a SportKlub csatornán már találkozhattak vele. Mostantól az RTL Klub hétvégi Híradóját is vezeti majd D. Tóth Andrással.

- Régi álmom valósult meg azzal, hogy az RTL Klub híradósa legyek, ugyanis már 18 éves korom óta erre készülök. Imádom a híreket, boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Korábban Szegeden, a helyi tévében vezettem hírműsort, majd a SportKlubon folytattam a híradózást, mindig élő adásban. Igaz, ez idáig kizárólag egyedül, ezért újdonság lesz számomra a páros műsorvezetés, de ez inkább segítség. A próbafelvételek során kiváló volt az összhang Andrással, izgalommal várom a hétvégét – mondta Szabados Ágnes, aki riporterként is dolgozik a Híradónál.

Az RTL Klubon a hétvégi Híradó is 18 órakor kezdődik és az eddigiektől eltérően hosszabb, közel egyórás lett.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub Híradó Szabados Ágnes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr846184012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása