HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On the Spot - Törzsek: Erbore

2014.05.07. 08:52 MinDigTV


Május 7-én, szerdán 21:10 perctől az M1 műsorán

Ebben az epizódban bemutatják, hogy vajon vannak-e olyan pontjai a világnak, ahová még nem ért el a civilizációnk, hogy van-e élet a mi világunkon kívül. Ketten, két kiskamerával nekivágtak a nagyvilágnak, hogy távoli kontinenseken ősi kultúrákat keressenek, ahol még mindig úgy élnek, ahogy talán a mi őseink is élhettek réges-régen.

Cseke Eszter

Hogy minél közelebbről megismerhessék a törzseket, beköltöztek hozzájuk, velük ettek, ittak, arattak, vadásztak, táncoltak, aludtak, az eredmény pedig egy lenyűgöző időutazás.

A sorozatról
Négy év, két kamera, két ember, 40 ország, 36 film - a digitális riporterek, Cseke Eszter és S. Takács András beutazták a világot Gázától az Északi-sarkkörig, tudósítottak frontvonalról, földrengésről, elnyomásról és szabadságról. Néha elérhetetlennek hitt csúcspolitikusokkal beszélgettek, az ENSZ-főtitkártól Evo Morales bolíviai elnökig, de filmjeik középpontjában mindig a hétköznapi emberek történetei álltak. Forgattak gengszterekkel Johannesburgban, bemutatták a női körülmetélést Etiópiában, és olyan országokból is megrázó felvételeket hoztak haza, ahova újságírókként be sem tehették volna a lábukat, Burmától Iránig.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott

szereplők:
Cseke Eszter
S. Takács András


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Törzsek Cseke Eszter S. Takács András On the Spot Erbore

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr576128811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása