HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Új sorozat! Grand Hotel

2014.04.08. 10:04 MinDigTV


M1 - április 8. 20:20

A "Grand Hotel" című sorozat, melyet Spanyolországban "Gran Hotel"-nek hívnak, 1905-ben játszódik. A film bővelkedik a látványos helyszínekben és az extravagáns kosztümökben. Látványvilága és cselekménye miatt nem véletlenül az angol Downton Abbey sorozathoz hasonítják.

Az izgalmas történet középpontjában egy férfi áll, aki egy gyönyörű szállodába utazik, hogy utánajárjon, mi történhetett eltűnt lánytestvérével. Az események előrehaladtával a férfi beleszeret a szállodatulajdonos lányába.
A filmet XIII Alfonz Spanyol király káprázatos Santanderi kastélyában, a Palacio de la Magdalena-ban forgatták.

I. évad/1. rész
Gran Hotel, ahol minden szobának titka van. Minden szobának megvan a saját története. A spanyolországi Cantaloa falu környékén épített, pompás luxusszálloda, a Gran Hotel a felsőbb körök kedvelt nyaralóhelye. Emeli a hotel fényét, hogy éppen történetünk kezdetén vezették be a hotelben Edison úr találmányát, az izzólámpát. Ide érkezik Julio Olmedo, egy szegény fiatalember, hogy meglátogassa nővérét, Cristínát, aki az egyik emeleten szobaasszonyként dolgozik, de már egy hónapja nem kapott tőle levelet. A hotelben közlik vele, hogy Cristína ékszert lopott egy vendég hölgytől, és elbocsátották. Julio pincérnek szegődik, hogy kiderítse, mi történt. Megismeri Alicia Alarcónt, a hoteltulajdonos Alarcón család lányát, akit az anyja, Teresa asszony, a lányt kedve ellenére férjhez készül adni az igazgatóhoz, Diegóhoz.

Grand Hotel - M1 - április 8. 20:20

rendező: David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Carlos Sedes, Silvia Quer
forgatókönyvíró: Ramón Campos, Fernando Cámara, Ana Domínguez
zeneszerző: Lucio Godoy
operatőr: Jacobo Martínez, Aitor Mantxola, Unax Mendía, Daniel Sosa Segura
vágó: Julia Juanatey, Fidel Collados, Pablo Zumárraga

szereplők:
Adriana Ozores (Dona Teresa)
Amaia Salamanca (Alicia Alarcón)
Yon González (Julio Olmedo)
Eloy Azorín (Javier Alarcón)
Fele Martínez (Alfredo Vergara)
Pedro Alonso (Diego)
Concha Velasco (Ángela)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Új sorozat MinDig TV Grand Hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr845985450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása