HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Lengyelország már a hibrid TV-t szabályozná

2014.04.03. 08:57 MinDigTV


A lengyel Nemzeti Műsorszolgáltató Szervezet azt tervezi, hogy közelről is megvizsgálja a hibrid TV-t.

Egy a szabályozásról szóló nyilatkozatból kiderül, hogy 2014 és 2016 között olyan faktorokat terveznek figyelembe venni, mint a nézők védelme, a reklámok új formája, a digitális TV-ben érintett hatóságok kompetenciái, ezek elemzése, verseny a nézőkért, a reklámpiac megoszlása, a filmipar támogatásainak modernizálása, az online szolgáltatások finanszírozása.

A nyilatkozat újabb multiplexek fejlesztését (UX 5, MUX 6 és MUX 8) is említi.

Hazánkban Mindig TV Plusz néven az Antenna Hungária a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatán indított 2013. október 15-től féléves ingyenes hibrid televíziós (HbbTV) tesztsugárzást.

A HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) a digitális földfelszíni televíziós hálózaton kialakított interaktív szolgáltatásokra vonatkozó nemzetközi szabvány, mely lehetővé teszi, hogy a DVB-T vétellel és internet csatlakozással is rendelkező televíziókészülékeken a hagyományos televízió- és rádióprogramok mellett különböző multimédiás tartalmakkal is kiegészüljön a földfelszíni szolgáltatás.

(sat.hu)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Lengyelország Antenna Hungária HbbTV hibrid TV Mindig TV Plusz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr945891621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása