HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On The Spot: Diktátorok gyermekei - 3. rész

2014.02.26. 09:56 MinDigTV


Február 26. 21:10 | M1

Diktátorok gyermekei - 3. rész: Fidel Castro lánya

Az On The Spot: Diktátorok Gyermekei harmadik filmje Fidel Castro lányának életébe enged bepillantást. Alina olyannyira meggyűlölte az apja rendszerét, hogy álruhába öltözött, és megszökött Kubából.

Azóta sem bocsátott meg Fidelnek. Cseke Eszter és S. Takács András az Egyesült Államokban forgatott vele, majd a két dokumentumflmes elutazott Kubába is.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Az On The Spotról:

Az On The Spot teljes tavaszi évada a XX. század leghatalmasabb vezetőit, politikusait és diktátorait mutatja be, a gyerekeiken keresztül. A filmek személyes szemszögből engednek bepillantást a történelem sötét korszakaiba, a világ rettegett irányítóinak közvetlen környezetébe. A sorozat öt kontinensen játszódik, Dél-Amerikától Délkelet-Ázsiáig, Cseke Eszter és S. Takács András most is stáb nélkül, két kiskamerával utazott, hogy a nézők minél közelebb kerülhessenek a diktátorok gyermekeihez: Augusto Pinochet, Idi Amin, Pol Pot, Fidel Castro és Hermann Göring leszármazottaihoz.

szereplők:
S. Takács András
Cseke Eszter


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: M1 On The Spot MinDig TV Diktátorok gyermekei Fidel Castro lánya

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr25833403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása