HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zsűricsere a Csillag Születikben

2014.02.06. 15:38 MinDigTV


Teljesen lecserélődik a Csillag Születik zsűrije. Bár már javában folynak a vidéki castingok az óriási érdeklődést kiváltó budapesti válogató után, de eközben a zsűrit is castingolják még.


Azt eddig is sejteni lehetett, hogy sem Puzsér Róbert, sem Hajós András nem lesz már benne a következő szériában, hiszen Hajós jelenleg a konkurens TV2 műsoraiban szerepel, de Pokorny Lia színésznőt szintén leszerződtette a TV2 egy nagyszabású produkcióra, A Nagy Duettre, így egyedül Hernádi Judit tűnt biztos pontnak a legutóbbi négyes fogatból. Őt állíŧólag a nézők is szívesen látták volna újra a zsűri soraiban a Csillag Születik ötödik szériájában, de csalódnia kell annak, aki számított rá. Mint a Blikk megtudta, a műsor készítői teljesen új csapatban gondolkodnak az új szériában.

– A Csillag Születik tavasszal induló ötödik évadában készülünk néhány meglepetéssel, ezek között pedig valóban az egyik legfontosabb újdonság a vadonatúj zsűri lesz – erősítette meg a bulvárlap értesüléseit Schiwert-Takács László, a Csillag Születik kreatív felelős szerkesztője, aki még nem mondhatott konkrét neveket, hiszen még zajlik a zsűricasting is.

A lap meg nem erősített információi szerint Rékasi Károly, Pikali Gerda és az Éjjel-nappal Budapest Lalija is az esélyesek között van.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Csillag Születik MinDig TV Pikali Gerda zsűricasting Zsűri

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr465801770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása