HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Életképek

2014.01.28. 14:37 MinDigTV


Duna - január 28., kedd,  19:00

1. rész:A Kosári családnál látszólag teljes a nyugalom. Tibort azonban új szerelme, Judit válaszút elé állítja: ha nem mondja meg a feleségének, hogy eljön otthonról, vége a kapcsolatuknak. A lányok és Éva semmit sem sejtenek az egészről. Magdi felfigyel Gáborra, akivel egyre többet van együtt. János elmeséli Violának, milyen nehéz a felesége nélkül. Tibor azt mondja, Dániába kell utaznia, miközben kedvesével találkozik, azonban majdnem elárulja magát egy óvatlan pillanatban.


A sorozatról:
Jó esetben valamennyien családban élünk. Abban is nevelkedtünk fel, abban lettünk felnőttek, családalapítók, új generációk nevelői. A család ma is a társadalmi élet legfontosabb alkotóeleme. De ahogy a társadalom folyamatosan mozog, változik, alakul, ugyanúgy gomolyognak az események a családokban. Közös örömök, bánatok, meglepetések, tragédiák és katasztrófák vesznek körül mindannyiunkat életünk folyamán. Ilyen családokról szól az "Életképek" címen most induló sorozatműsor. Kiváló színészek - felnőttek és ifjabbak - vállalják, hogy alkotó közösségé szerveződjenek, és éljék az általunk elképzelt, és általuk megjelenített családok tagjait, éljék át, és mutassák meg Önöknek, ennek a közösségek a folyton változó életét, eseményeit. Két pszichológus vállalta, hogy figyelemmel kíséri az eseményeket, és tanulságokat próbálnak megfogalmazni valamennyiünk számára a látottakról. Nem tanmesének szánjuk, hasznos szórakozásnak. Kérem, fogadjanak szívesen bennünket, és fogadják szeretettel kéthetenként, mi jelenik meg az "Életképek" keretében.

Életképek - 1. rész - Duna - január 28., kedd,  19:00

    rendező: Horváth Ádám
    forgatókönyvíró: Horváth Ádám
    operatőr: Szalai András
    vágó: Móna Péter
    szereplők:
    Hegyi Barbara (Kosári Éva)
    Gáti Oszkár (Dr. Kosári Tibor)
    Nemcsók Nóra (Kosári Magdi)
    Herrer Sára (Kosári Ildikó)
    Kováts Adél (Kosári Katinka)
    Vári Éva (Viola)
    Kulka János (Nagylaki János)
    Galán Géza J. (Nagylaki Gábor)
    Schell Judit (Hertelendi Judit)
    Csűrös Karola (Karolina)
    Vereckei Zsolt (Péter)
    Szacsvay László (Szalvay Laci)
    Garas Dezső (Garai Dezső)
    Lőte Attila (Orvos)
    Rátóti Zoltán (Bátonyi Zoltán)
    Widder Kristóf (Bence)
    Halasi Dániel (István)
    Varju Kálmán (Gergő)
    Naszladi Éva (Zseri)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Életképek Vári Éva MinDig TV Hegyi Barbara Szacsvay László

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr415786601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása