HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sophie szerint a világ: Kambodzsa 1.

2014.01.07. 09:54 MinDigTV


M2 - január 7. 20:45

II./17. rész Kambodzsa 1.
Kambodzsa északi részén fekszik egy óriási, folyóktól övezett tó. A neve Tonle Sap, ami azt jelenti: édesvizű tenger. Délkelet-Ázsiában ez a legnagyobb és a legsűrűbben lakott tó: lakossága 3 millióra becsülhető.


A kambodzsaiak ebből a tóból halásszák ki az ország halfogyasztásának a felét. Milliónyi madár és egyéb állat él még itt , ezért is nyilvánította az UNESCO bioszféra rezervátummá a területet. Ebben a vízi világban a folyók és a tó mozgásának ritmusa határozza meg a kambodzsaiak mindennapi életét. Sophie ezúttal e különleges terület lakóival ismerkedik meg.

Sophie szerint a világ - II./17. rész: Kambodzsa 1. - M2 - január 7. 20:45

A sorozatról:
Sophie Massieu látássérültként egy különleges útra invitálja a nézőket: vakvezető kutyájával, Pongoval bejárja a világot, s úgy mutatja be nekünk, ahogy az megérinti őt. Szemtanúi lehetünk találkozásainak, kalandjainak, az érzékelései által átélt élményeinek.

    rendező: Raphaël Aupy, Stéphane Gillot, Alex Baldin, Yann L'Henoret, Pascal Richter, Ludovic Tourte
    operatőr: Pierre Toury
    szereplő: Sophie Massieu


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M2 Kambodzsa MinDig TV Sophie szerint a világ Sophie Massieu

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr435742704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása