HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sztárban sztár: Újabb átalakulások ma este 21:30-tól

2013.11.29. 11:31 MinDigTV


Az énekesek hétről hétre mindent beleadnak, amit ők nyújtanak, az már varázslat. Egy valaki azonban ismét távozott, azonban nem állhat meg a show, folytatódik az a műsor, ahol semmi sem az, aminek látszik.


A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. Hat hölgy és hat férfi - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor - száll versenybe azért, hogy megnyerje a 'Magyarország legsokoldalúbb előadója' címet a vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban! A zsűri tagjai: Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk, Majka A műsor házigazdája: Friderikusz Sándor


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bereczki Zoltán TV2 Dér Heni Nótár Mary Sztárban sztár Biga

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr555667271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása