HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Doc Martin-sorozat

2013.11.28. 16:11 MinDigTV


Duna TV: november 28. csütörtök, 19:35

Doc Martin munkájában egyre inkább gondot okoz, hogy még nem küzdötte le a vérrel szembeni iszonyát. A falu lakossága ráadásul még viccet is csinál belőle...


Újra a képernyőn a kellemetlen megjegyzésekre mindig kész Martin doki, aki egy álmos angol tengerparti kisvárosban munkálkodik a helybeliek testi, és olykor lelki jólétén. Martin Clunes először a Fűbenjáró vétek című vígjátékban alakította azt a doktort, aki aztán két Doc Martin-tévéfilmben főszerepet is kapott. Egy vezetéknévcsere és a karkater érdesebbre csiszolása után Martin doki saját tévésorozatban léphetett elénk 2004-ben, amelynek kitartó sikerét jellemzi, hogy 2011-ben már az ötödik évada is elkészült.

Most a legkorábbi epizódoktól kezdve kísérhetjük figyelemmel Dr. Martin Ellingham kalandjait, amint lépten-nyomon összetűzésbe keveredik a halásztelepülés bogaras lakóival, miközben végig izgulhatjuk azt a romantikus történetet is, amely Louisa, a tanítónő és a gyengéd érzelmeivel igen nehezen zöldágra vergődő doktor között bontakozik ki.

Hatodik rész
Doc Martin munkájában egyre inkább gondot okoz, hogy még nem küzdötte le a vérrel szembeni iszonyát. A falu lakossága ráadásul még viccet is csinál belőle: sürgős esethez hívják a helyi kocsmába, ahol a vízvezeték-szerelő megvágta a karját. A doki még odanézni is alig mer, így nem veszi észre, hogy a sebből nem vér, hanem ketchup folyik. A dokit annyira felzaklatja az átverés, hogy a további esetét sem látja el jól, és ezzel magára haragítja azt, akit a legkevésbé szeretne: a tanítónőt.

Duna: november 28. csütörtök, 19:35

rendező: Ben Bolt, Minkie Spiro
író: Dominic Minghella
forgatókönyvíró: Dominic Minghella, Mark Crowdy, Craig Ferguson, Jack Lothian, Kirstie Falkous, John Regier, Richard Stoneman, Nick Vivian
zeneszerző: Colin Towns
operatőr: Chris Howard
vágó: John Stothart, Catherine Creed, Nick McPhee

szereplők:
Martin Clunes (Dr. Martin Ellingham)
Caroline Catz (Louisa Glasson)
Stephanie Cole (Joan Norton)
Ian McNeice (Bert Large)
Joe Absolom (Al Large)
Lucy Punch (Elaine Denham)
Stewart Wright (Mark Mylow)
Celia Imrie (Susan Brading)
Richard Johnson (Gilbert Spencer ezredes)
Felicity Montagu (Caroline Bosman)
Julia St. John (Sandra Mylow)
Jean Trend (Helen Pratt)
Roger Lloyd-Pack (Phil Pratt)
Claire Bloom (Margaret Ellingham)
John Woodvine (Christopher Ellingham)
Debbie Chazen (Alison Lane)
Katherine Parkinson (Pauline Lamb)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV MinDig TV Doc Martin

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr875665853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása