HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Párizsi helyszínelők: A jó hírnév ára

2013.11.26. 14:40 MinDigTV


A helyszínelőknek nem kis fejtörést okoz, ki ölhette meg a tornatanárt... A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 november 26. kedd, 20:20


VI./14. rész - A jó hírnév ára
Garcin, a tornatanár közutálatnak örvend a jó nevű gimnázium diákjai körében, ugyanis követelményeit teljesíthetetlennek, megalázásait elviselhetetlennek tartják. Egy nap holtan találják a tornateremben, valaki meggyilkolta. Az egyik helyszínelő, Fred szerint semmi nem változott a gimnáziumban, mióta leérettségizett, még az igazgatónő sem, akibe annak idején szerelmes volt. A helyszínelőknek nem kis fejtörést okoz, ki ölhette meg a tornatanárt...

M1 - november 26. kedd, 20:20

A párizsi helyszínelők első öt évada olyan sikeres volt Franciaországban, hogy azóta az alkotók már a nyolcadik szériát is elkészítették, s  az izgalmakban bővelkedő történetek hozzánk is eljutottak.

Minden idők egyik legsikeresebb bűnügyi akciósorozata az amerikai-kanadai CSI; olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk ismeretlen az átlagember számára.

A CSI (Crime Scene Investigation) szakképzett és rátermett csapata a legjelentéktelenebbnek tűnő nyomból is döntő bizonyítékot tud igazolni, eközben akcióhősöket megszégyenítő kalandokban, bátorságpróbákban vesznek részt.

A CSI epizódjaira hetente 20 millió ember volt kíváncsi az Egyesült Államokban. A sorozat a világ minden kontinensére eljutott. A sikeren felbuzdulva a legjelentősebb európai televíziós csatornák is elkészítették a maguk helyszínelő-sorozatait; a francia TF1 csatorna által gyártott R.I.S. (Recherches et Investigations Scientifiques) nem vall szégyent az amerikai prototípussal szemben.

A Párizsi helyszínelők az olasz R. I. S. Delitti Imperfetti sorozat újragondolása. Az első epizódokat 2005-ben kezdték gyártani,  népszerűségük azóta is töretlen.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi M1 MinDig TV Párizsi helyszínelők

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr355657819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása