HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Charlie angyalai

2013.11.24. 17:31 MinDigTV


Vasárnap 20:00 | TV2

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu), a három gyönyörű lány John Bosley-val (Bill Murray) dolgozik együtt, és mindenki csak Charlie angyalaiként ismeri őket.


Ezúttal Eric Knox (Sam Rockwell), egy szoftverfejlesztő cég tulajdonosa kéri a segítségüket. Legújabb, titkosan kifejlesztett programjukat ugyanis ellopták. Az első számú gyanúsított Corwin (Tim Curry), a rivális cég főnöke. Az angyalok első akciójára azonban kemény válasz érkezik: bázisukat lerombolják, Charlie életét megfenyegetik. Az ügy bonyolultnak ígérkezik, mivel a megbízó korántsem szent. De hogyan lehet védekezni egy fantom ellen, akinek a keze mindenhová elér?

Rendező: Joseph 'Mcg' Nichol

Szereplők: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Tim Curry, LL Cool J, Luke Wilson, Matt LeBlanc, Kelly Lynch, Sam Rockwell


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: TV2 Drew Barrymore Lucy Liu Charlie angyalai Cameron Diaz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr925653940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása