HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MüpArt classic

2013.11.17. 19:09 MinDigTV


Komlósi Ildikó és Marcello Giordani áriaestje. M1 november 18. hétfő, 0:40

Két kivételes művész találkozik a MüpArt Classic műsorán, hogy az operairodalom legszebb áriából, duettjeiből adjon elő egy csokorra valót. Komlósi Ildikó Magyarországon csak ritkán lép fel, ezért is ígérkezik különlegesnek ez a koncert. Óriási a nemzetközi elismertsége, amelyet elsősorban a Kékszakállú Judit-alakításának, Carmen és Amneris életre keltésének köszönhet a világ legrangosabb operaszínpadain.


Marcello Giordani 1993 óta a Metropolitan egyik vezető énekese. A szicíliai születésű tenor a bel canto-repertoár egyik legkeresettebb előadója. Rossini-, Donizetti-, Bellini-szerepei mellett francia szerzők, valamint Verdi, Puccini drámai szerepeiben is rendszeresen arat sikereket.

Közreműködik: Miskolci Szimfonikus Zenekar, Marcello Giordani.

rendező: Kecskés G. László, Gémes Katalin
operatőr: Homonnay Viktor


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Komlósi Ildikó Miskolci Szimfonikus Zenekar MüpArt classic Marcello Giordani

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr295639531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása