HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Alföldi Róbertnek már csak egy versenyzője maradt

2013.11.11. 08:45 MinDigTV


Tóth Gabi és Alföldi Róbert izgulhatott a legjobban vasárnap este, mert az ő mentoráltjaik, Szabó Ádám és Batánovics Lili került a Párbajzónába.


A mentorok elmondták, hogy egy-egy párbaj őket is rettenetesen megviseli, méghozzá azért, mert nagyon kötődnek a srácaikhoz, tudják, mennyi munka van mögöttük, és senki nem érdemli meg, hogy kiessen.

Hamarosan érkezett a boríték, amiben újabb információk voltak arról, hogyan állnak a nézők szavazatai alapján abban a pillanatban a versenyzők. A borítékban mindössze egy mondat állt: „A legkevesebb szavazatot kapott három versenyző között kevesebb, mint 100 szavazat van.”

A versenyzők a két nappal ezelőtt Budapesten koncertet adó Nickelback: When we stand together című slágerét adták elő. Most voltak utoljára így nyolcan a színpadon.

A Közös produkció után egy olyan énekes lépett a színpadra, aki rengeteget tudna mesélni arról, milyen érzés végigcsinálni az X-Faktort. 2010-ben neki sikerült győznie. Azóta pedig nincs megállás. Vastag Csaba koncertezik, és időről időre új dalokkal jelentkezik, hogy meghálálja a közönség szeretetét. Egy vadonatúj, eddig sehol nem hallott dallal, a Megküzdök érted című számával tért vissza az X-Faktor színpadára.

Csaba után következett az eredményhirdetés. Meggyőzte a nézőket, ezért jövő héten is énekelhet: a ByTheWay, a Fat Phoenix, Csordás Ákos, Péterffy Lili, Danics Dóra és Krasznai Tünde. Így Batánovics Lilinek és Szabó Ádámnak kellett párbajoznia.

Batánovics Lili Whitney Houston: I Will Always Love You című dalával küzdött a továbbjutásért, míg Szabó Ádám a Take That: Rule The World című dalát adta elő.

Tóth Gabi szerint tény és való, hogy Lili igazi nő lett, sokat fejlődött, és hisz benne, kell Lili a szakmába. Ha Ádámot látná gyengébbnek, akkor őt küldené haza, de mivel nagyon erős volt a párbajdala, Lilit küldte. Alföldi Róbert úgy véli, ez nagyon kegyetlen helyzet, mert két nagyon hasonló előadóról kell dönteni. Mindkettőre még vár munka, de mindkettő nagyon sokat fejlődik hétről hétre. Alföldi azt érezte, Lili erősebben tudta az érzelmi töltetet közvetíteni, így Ádámot küldte haza. Geszti Péter szerint sok igazság van abban, amit Alföldi mondott, de egyik produkció sem érintette meg, bár Ádámét kicsit kiegyensúlyozottabbnak érezte. Geszti arra szavazott, aki vasárnap este számára jobban énekelt, ezért úgy döntött, hogy Lilinek kell hazamennie. Szikora szerint Lilinek írták a Whitney-dalt, Ádám viszont nagyon tisztán énekelt, nála nincsenek véletlen faktorok. Szikora Róbert is Lilit küldte haza, így Szabó Ádám juthatott tovább a hatodik élő Show-ba.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: párbaj X-Faktor Szabó Ádám Alföldi Róbert Tóth Gabi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr905625879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása