HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A leggyakoribb dekódertípusok hangolási tájékoztatója

2013.11.04. 10:43 MinDigTV


Alcor HD-2650



1.    A távirányítón található "menü" gomb megnyomásával fel/le nyíllal a "Telepítés" menüpontba lépünk. Az "OK" gombot megnyomjuk, így az almenübe lépünk be.
2.    A  fel/le nyilat megnyomva az "Auto. keresés" feliratra lépünk, és sárga háttér színű lesz az "Auto. keresés" felirat. A távirányítón megnyomjuk az "OK" gombot.
3.    Az almenüben a fel/le nyíllal a "Keresés" feliratra lépünk. Ilyenkor sárga háttér színű lesz a "Keresés" felirat. A távirányítón megnyomjuk az "OK" gombot.
4.    Erre megjelenik egy ablak, amin a "Figyelem! Valóban törölni kívánja az összes csatornát?" kérdés található. Itt az "Igen" felirat sárga hátterű, ekkor meg kell nyomni az "OK" gombot.
5.    Ezzel megindul az automatikus hangolás, és a dekóder megtalálja az antennánk által pillanatnyilag vett összes adást.
6.    Megjelenik a "Várakozás mentésre" ablak, majd minden beavatkozás nélkül menti a talált csatornákat a dekóder, és ezzel behangoltuk a dekódert a pillanatnyilag fogható csatornákra.

WayteQ HD-95CX


1.    A távirányítón található "menü" gomb megnyomásával az"OK" gomb felett és alatt található PR+/PR-gombok megnyomásaival a "Telepítés" menü pontba lépünk. Az almenüben az "OK" gomb megnyomásával lépünk be.
2.    Ott az "Automatikus keresés"-t kell kiválasztanunk a PR+/PR- gombok megnyomásával, sárga háttér színű lesz az "Automatikus keresés" felirat. A távirányítón megnyomjuk az "OK" gombot.
3.    Az almenüben a távirányítón található PR+/PR- gombok megnyomásaival a "Keresés" feliratra lépünk. Ilyenkor sárga háttér színű lesz a "Keresés" felirat. A távirányítón megnyomjuk az "OK" gombot.
4.    Megjelenik egy ablak, amin a "Figyelem! Valóban törli az összes csatornát?" kérdés található. Itt az "Igen" feliratra kell lépnünk az "OK" gombtól balra található "-" gombbal. Az "Igen" felirat sárga háttér színűvé válik. Ezután az "OK" gombot nyomjuk le a távszabályzón.
5.    Megindul az automatikus hangolás, és a dekóder megtalálja az antennánk által pillanatnyilag vett összes adást.
6.    A "Keresés vége" és sárga hátterű "Igen" felirattal megjelenő ablakra az "OK" gombot kell megnyomnunk és ezzel behangoltuk a dekódert a pillanatnyilag fogható csatornákra.

TELEFUNKEN TTR-100, TELEFUNKEN TTR-280C, TELEFUNKEN TTR-300C


1.    A távirányítón található "menü" gomb megnyomásával a fel/le nyíllal a "Beállítás" menü pontba lépünk. Ekkor az világoskék háttérszínű lesz a sötétkék helyett. Megnyomjuk az"OK" gombot.
2.    A fel/le nyíllal az "Üzembe helyezés"-re lépünk, világoskék háttérszínű lesz a sötétkék helyett. Megnyomjuk az "OK" gombot.
3.    Az "automatikus keresés"-re lépünk a fel/le nyíllal, világoskék háttérszínű lesz a sötétkék helyett. Megnyomjuk az "OK" gombot.
4.    Megjelenik egy ablak "Szeretne egy automatikus csatornakeresést indítani? Az előző csatornalista megváltozik" felirattal. A balra/jobbra nyíllal az igenre lépünk, mely világoskék háttérszínű lesz a sötétkék helyett. Megnyomjuk a távszabályzón az "OK" gombot.
5.    A dekóder megtalálja az antennánk által pillanatnyilag vett összes adást, ezzel behangoltuk az dekódert.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: hangolás dekóder frekvenciacsere WayteQ HD-95CX TELEFUNKEN TTR-100 TELEFUNKEN TTR-280C TELEFUNKEN TTR-300C Alcor HD-2650

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr795613908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása