HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Munkaügyek: Hackertámadás

2013.10.24. 15:08 MinDigTV


A Góliát hackercsoport összehangolt kibertámadást indít Magyarország törvényhozási, igazgatási és igazságszolgáltatási intézményei ellen. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 október 24. csütörtök, 21:45


III/4. rész - Hackertámadás
A Góliát hackercsoport összehangolt kibertámadást indít Magyarország törvényhozási, igazgatási és igazságszolgáltatási intézményei ellen. A hackerek hosszú és átgondolt előkészületek után valamennyi intézmény rendszerét feltörik, de azt ők sem gondolják, hogy a Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatal valóban létezik, és nem csak a főnök vicce a listán. Minden próbálkozás hiába, hivatalnokainkat a tűzfalaknál is veszélyesebb eszközök védik: a piszmogás, lébecolás és a hozzá nem értés.

M1 - október 24. csütörtök, 21:45


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat M1 Munkaügyek MinDig TV Hackertámadás

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr865597368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása