HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!

2013.09.27. 16:21 MinDigTV


Országra szóló, közös élmények és programok, melyeket az M1 egy élő, maratoni műsorfolyamban közvetít szeptember 28-án és 29-én.


"A napfelkelte átéléséhez nem elég egy szép táj, és önmagában a nap is kevés. Kell hozzá az ember, az ő vágya és akarata, hogy az élmény részesévé váljon. Vajon teszünk-e eleget azért, hogy megismerjük Magyarország tájait, titkait, közös emlékeit, múltját és jelenét? Pedig az itthoni csodák csak arra várnak, hogy végre felfedezzük őket. Szent Mihály hétvégéjén számos magyar település mutatja meg múltbéli és jelenkori értékeit, közösségformáló erejét."

Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! hétvége szeptember 28-29-én. Országra szóló, közös élmények és programok, melyeket az M1 egy élő, maratoni műsorfolyamban közvetít. További részletek a honlapon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: program M1 Magyarország szeretlek! MinDig TV Itthon vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr345536511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása