HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Zenés műsorral erősít az RTL Klub

2013.08.16. 11:58 MinDigTV


Új, hírességekkel és humorral fűszerezett műsort indít jövő tavasszal az RTL Klub Your Face Sounds Familiar címmel.

Az itthon újdonságnak számító formátumot az Endemol fejlesztette ki, Spanyolországban már három szezon került képernyőre és 27 ország vette meg a sugárzási jogokat.

A Your Face Sounds Familiar népszerűségét jól mutatja, hogy Oroszországban ez a produkció lett az idei év legnézettebb szórakoztató showműsora. Az egyesült államokbeli premiert az ABC idén őszre tervezi.


A zenei showműsor főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni. A Your Face Sounds Familiarben így bármi megtörténhet. Akár az is, hogy a hírességeknek egy sokkal idősebb, vagy épp sokkal fiatalabb, sőt, akár ellenkező nemű énekes bőrébe kell bújniuk, kihívást állítva ezzel maguk elé. Míg produkciójukkal a nézőknek számtalan megmosolyogtató, szívet melengető, felejthetetlen pillanatot szereznek.

Természetesen ebben a műsorban sem maradhat el az értékelés, melyet a zsűri pontszámokban fejez ki a produkciókat követően.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: showműsor RTL Klub MinDig TV Your Face Sounds Familiar

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr105463501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása